Storing melden

Het is vervelend als u een storing heeft aan uw airco, wij proberen altijd binnen 24 uur langs te komen. Door drukte tijdens warme periode kan het uitlopen. Wij streven er alsnog naar om u zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Voordat u het formulier invult willen wij u vriendelijk vragen om de korte checklist door te lopen om bepaalde dingen uit te sluiten.
storing-melden-banner
logo-mitsubishi
logo-daikin
logo-stek
logo-vca
logo-aircotube
logo-rodigas
storing-melden-img
img-decor-03

Checklist

icon-checklist

Zit de stekker in het stopcontact?

icon-checklist
Brand het lampje op de binnen unit? Nee? Controleer de stoppenkast
icon-checklist
Staat de afstandsbediening op de juiste modus?
icon-checklist

Controleer batterijen afstandsbediening

Als uw unit nog binnen de garantie valt van VDL of u heeft een lopend onderhoudscontract bij VDL dan kunnen wij kosteloos langskomen en in de meeste gevallen de airco ook kosteloos repareren. Valt de unit buiten de garantie of heeft u geen onderhoudscontract bij VDL dan rekenen wij 75 euro voorrijkosten. Deze kosten worden bij een eventuele reparatie in mindering gebracht.

Het komt helaas wel eens voor dat repareren duurder is dan vervangen. Als dit het geval is zal de monteur een vrijblijvende offerte opstellen voor een nieuwe unit. Als de airco door VDL geplaatst is en een storing heeft dat binnen de garantie en garantie voorwaarden valt wordt de te vervangen unit kosteloos vervangen.

Formulier

    Contact-pagina-home
    img-decor-contact-01
    img-decor-contact-02