Over ons

Welkom op de ‘Over ons’ pagina van VDL Airco Techniek

Ik ben Davey van de Liefvoort, de oprichter en eigenaar van VDL Airco Techniek. In 2006 ben ik begonnen in de installatie wereld, na enkele jaren bij grote bedrijven te hebben gewerkt heb ik er voor gekozen om bij een kleiner bedrijf aan de slag te gaan. Na dat ik jaren lang zeer betrokken ben geweest in dat bedrijf heb ik er voor gekozen om mijn eigen onderneming te starten.

Over-ons-header
over-ons-decor-01
prijzen-decor-03
prijzen-decor-04
prijzen-decor-02
over-ons-decor-02
logo-mitsubishi
logo-daikin
logo-stek
logo-vca
logo-aircotube
logo-rodigas

Omdat ik in alle lagen van het bedrijf betrokken was heb ik met eigen ogen kunnen zien wat er goed ging en wat er beter kon. Met deze ervaringen en mijn passie voor het monteren van a tot en met z, heb ik mijn eigen visie kunnen ontwikkelen bij VDL Airco Techniek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klantgerichtheid en service, iets waarvan ik vind dat veel bedrijven nog van kunnen leren.

over-ons-img
over-ons-voorzoorg
img-decor-03
img-decor-03
over-ons-decor-03

Voorzorg:

Bij voorzorg moet u denken aan het zo duidelijk mogelijk presenteren van ons airco aanbod op de website zonder verborgen kosten of onduidelijke voorwaardes. Transparante informatie zorgt voor duidelijkheid. Zoals wij ons kunnen voorstellen weet u mogelijk nog niet welke airco het beste bij uw situatie past, vandaar bieden wij een gratis en vrijblijvende bezichtiging aan zodat wij u altijd een advies op maat kunnen bieden, wel zo fijn! Na de bezichtiging nemen wij de tijd om alles met u door te nemen desnoods in Jip en Janneke taal zodat u precies weet wat, waarom en hoe. Daarna krijgt u van ons een gratis offerte met een passend advies.

De meeste offertes gaan direct door na de bezichtiging, maar wij begrijpen natuurlijk ook dat u misschien nog even wilt nadenken, wij nemen na een korte periode contact met u op om mogelijke vragen te beantwoorden en eventueel een afspraak te maken voor montage mits u akkoord gaat. Wilt u een gratis bezichtiging aanvragen? Ga naar de contact pagina of neem contact via de img-wa Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.
over-ons-img-2
over-ons-monteren
img-decor-03
img-decor-03
over-ons-decor-03

Monteren:

De dag voor de airco montage krijgt u een herinnering per e-mail dat we de airco komen installeren. In deze mail vind u nog wat praktische tips zodat de monteur de airco installatie vlot kan laten verlopen. Nadat we het voorbereidend werk hebben gedaan zoals meten en aftekenen, komt het monteren van de binnen unit en daarna word de buiten unit aangesloten. De airco word gebruiksklaar gemaakt volgens de STEK procedure. Hét keurmerk voor de klimaat branche. Zodra de airco installatie volledig gemonteerd en getest is, ruimen we alles netjes op en nemen wij het afval mee. Na de airco montage geven wij een complete uitleg over de airco, afstandsbediening en alle mogelijke functies. De nazorg van de airco is ook erg belangrijk, daarom bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

Nazorg:

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er veel informatie op u afkomt. Mocht u nog vragen of aanvullende informatie nodig hebben kunt u ons altijd bereiken via de img-wa of mail. Om het hele jaar van een schone en goed werkende airco te kunnen genieten kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan jaarlijks uw airco reinigen en onderhouden voor een vaste prijs. Hierdoor kunnen wij grote problemen vroegtijdig aan het licht brengen en onnodige kosten besparen. Als laatst zouden wij het natuurlijk heel erg waarderen als u een review achterlaat op google. Bekijk hier ons aanbod in airco’s
over-ons-nazorg

Reviews

Contactformulier

    Contact-pagina-home
    img-decor-contact-01
    img-decor-contact-02